luni, 28 martie 2011

A inceput Formula 1 sezonul 2011 - cursa F1 din Australia

A inceput Formula 1 sezonul 2011! Exact! Abia am asteptat marele moment. Chiar daca site-ul nu l-am actualizat cu informatiile privind Formula 1 asta nu inseamna ca mi-a pierit pofta de Formula 1! :P Inca mai visez sa ajung la Hungaroring sau la circuitul din Singapore (dar aici nu doar pt F1, ci chiar pentru a vizita orasul cu tot ce cuprinde acesta).

Toti pilotii aliniati la grila de pornire, printre care Alonso pe pozitia a 5-a. Chiar o pozitie buna pentru inceput de sezon de F1 2011 ma gandeam eu. Va avea timp pe parcurs, in urmatoarele 2-3 curse sa ajunga pe pozitii de start mai bune, dar ... nici nu a inceput bine cursa ca ... jups; a coborat pe locul ... hau hau :D Ce nervi, ce ma holbam la bietul televizor, nu-mi venea sa cred! In schimb, am inceput sa ma bucur pentru Massa care, dupa acel accident urat pe care l-a avut, a inceput sa-mi atraga atentia. El a ajuns pe pozitia lui Alonso, o pozitie chiar foarte buna, fata de locul 8 pe care era inainte de a incepe cursa. Mi-a fost o mare ciuda cand n-au mai incaput cei doi piloti Massa si Button pe pista unul langa altul. :D (chiar faza aceea am pierdut-o si nici reluarea nu am vazut-o fiind chemata la telefon - cine suna in timpul unei asemenea curse minunate, iar eu de ce am mai raspuns...? ...convorbirea nu a durat mult, dar a fost indeajuns sa pierd o faza tare!) Oricum era de asteptat un asemenea moment ca doar lui Button nu-i place prea mult in urma cuiva, nu are rabdare si cand a si vazut ca are o masina mult mai buna decat cel din fata lui nervii i-au fost intinsi la maxim si a actionat cum s-a vazut.

Dar, revenind la pilotul meu cel mai tare, Alonso! Chiar daca a inceput cursa destul de rau, pierzand pozitii multe eu tot am fost multumita de pilotul F1 cu care tin. Eu zic ca a procedat foarte bine la inceput ca daca ar fi inaintat mai dur probabil s-ar fi ajuns la accident deoarece era chiar destul de tare pe margine ... as putea scrie chiar ca a fost incoltit acolo! Cu toate acestea el a reusit pe parcurul cursei de Formula 1 sa se clasifice pe pozitii tot mai bune si tot mai sus, ajungand in final pe locul 4! Ieee!!! :)

Ce as mai fi sperat din cursa? Ah, nu foarte multe doar:
  1. lui Vettel sa i se strice motorul sau sa aiba ceva defectiune tehnica deoarece conducea prea linistit in fata si nimeni nu-l putea ajunge nici cum :D
  2. Hamilton... o da pilotul de Formula 1 mult adorat de mine :D (dupa Hakinnen, a urmat Raikonnen si acum Hamilton) - poate o sa spuneti ca am ce am cu pilotii de la echipa McLaren, poate nu-mi place echipa aceea, dar chiar nici pe pilotii ei nu-i suport! Recunosc ca atunci cand a fost Alonso la ei doar pe jumatate ma bucuram sau ma intristam :D Ioi, am deviat putintel de la subiect. Ce doream eu sa pateasca Hamilton? Ah, e floare la ureche, dar cred ca te-ai si prins deja. In momentul in care a aratat ca la masina lui ii atarna ceva chestie jos mi-l imaginam ca merge in boxa si pierde pozitii sau chiar ca nici nu se mai intoarce si nu face rost de niciun punctisor la cursa de Forumula 1 Melbourne 2011 din Australia. :D
Oricum a fost, felicitari Alonso pentru prima cursa de Formula 1 din sezonul 2011! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu