luni, 26 august 2013

Expozitie de frumusete canina Oradea 2013

Nu-mi vine sa cred ca in sfarsit, dupa 6 ani, au reorganizat expozitie chinologica in Oradea. CAC, Asociatia Chinologica Metropolitana Oradea, a reusit in sfarsit sa ne delecteze cu ceea ce stiu ei mai bine - expozitie de frumusete canina.

Citeste si urmareste filmuletul creat special pentru cei care vor sa urmareasca si sa revada cainelasii prezenti la expozitia chinologica din Oradea 2013.



Ca de obicei cainii ciobanesti germani erau cei mai multi, iar un ring a fost dedicat doar lor fata de alte rase. Ma asteptam sa fie mai putini ca nu am vazut mare promovare a expozitiei, dar a iesit super fain cu multi vizitatori chiar daca unii care treceau pe langa parc cu masinile incetineau si se holbau ca nu stiau ce se intampla.

Atat oameni, cat si caini au fost in numar mare, iar eu numa nu stiam la ce ring si la care din caini sa ma uit ca toti ma acaparau. Pana la urma am ramas la arbitrul care vorbea foarte tare si explica frumos la fiecare caine ce-i lipseste conform standardului.

Dar de ce mai scriu atat bla bla cand de fapt cainii ar trebui sa fie in centrul atentiei? Vizioneaza filmuletul special facut cu cainelasii prezenti la expozitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu