duminică, 29 martie 2009

Expozitia de porumbei din martie 2009 Oradea

In Oradea, pentru cei care nu stiu, exista doua asociatii pe profil columbofil: Asociatia crescatorilor de pasari si animale mici "Nufarul" Oradea si Asociatia crescatorilor de pasari de curte si animale de blana "Lotus" Oradea. Daca in luna februarie am fost adunati la o expozitie de pasari si animale mici de catre Asociatia "Nufarul" Oradea, in acest week-end Asociatia "Lotus" Oradea a fost cea care i-a chemat pe iubitorii si crescatorii de animale la expozitia de pasari si iepuri. Pentru cei care nu au putut fi prezenti va puteti uita la minifilmuletul cu porumbei realizat de mine in 29 Martie 2009 :



Porumbelul simbolizeaza pacea interioara, armonia si impacarea.


De asemenea, e bine de stiut ca aceste asociatii vor organiza targuri in anul 2009 in bine cunoscutul loc sant al Cetatii Oradea, astfel:
1. Asociatia crescatorilor de pasari de curte si animale de blana "Lotus" Oradea pe datele de: 3 Mai, 6 Septembrie, 4 Octombrie;
2. Asociatia de pasari si animale mici "Nufarul" Oradea va organiza targuri in a 3-a saptamana a lunilor: Mai, Septembrie si Octombrie.
In cazul celorlalte judete cel mai bun informator este site-ul: http://www.porumbei.ro/expozitii-targuri-2009/ , iar cei care au mai multe informatii despre alte targuri sau expozitii de porumbei care nu sunt mentionate acolo pot sa o faca in cadrul acelei sectiuni.

Pentru toti cei interesati sa aflati mai multe informatii despre porumbei, standardele lor, concursul cu porumbei, expozitia de porumbei din Sanmartin, etc. va puteti documenta pe site-ul personal la:
unde, de asemenea, veti putea urmari si un alt minifilmulet facut din pozele cu porumbei realizate de mine in cadrul expozitiei de pasari si animale mici organizata in luna februarie de catre Asociatia de pasari si animale mici "Nufarul" Oradea la sectiunea Expozitie porumbei din optiunea Utile: http://www.acka.ro/evenimentporumbei.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu